INFO-capcalera-slider-1400px.jpg

Presentació

AuP és un projecte fotogràfic personal que ha anat madurant durant els darrers anys. Acostumat a portar sempre a sobre la closca amb la càmera preparada per aprofitar qualsevol ocasió per capturar el moment, he creat el meu propi extens i variat catàleg fotogràfic que ara em disposo a compartir.

Una selecció d'imatges de paisatges, natura, arquitectura, retrats, concerts, esdeveniments i detalls que he anat prenent i classificant en el dia a dia, però també en viatges, visites a ciutats i excursions, per oci o feina.

Un projecte que segueix creixent i afegint més instantànies a la col·lecció.

La idea d'apadrinar una panoràmica va sorgir al llarg del 2009, quan un conegut es va interessar per una de les fotografies panoràmiques que li mostrava en una visita al meu Estudi. Mai havia venut una fotografia abans, però vam arribar a l'acord d'imprimir-la si en pagava dues còpies: una per ell i l'altre per mi. Amb aquest mètode, un temps després ja disposava d'un total de vuit panoràmiques de gran format (1,4 metres d'amplada) llestes per penjar. I amb aquestes vaig muntar la meva primera exposició fotogràfica pública a principis del 2010. Ara el projecte reviu amb el mateix objectiu: apadrinar panoràmiques per seguir exposant.L'origen del nom del Projecte

Les Fotografies

L'objectiu d'aquesta pàgina és oferir versions impreses d'alta qualitat per penjar a les cases, oficines i despatxos dels usuaris que les apadrinin. Pots veure totes les fotografies disponibles a través de la Taula de Llum, per les diferents Col·leccions classificades segons la seva temàtica o comprar-les a la pàgina d'Apadrinar.

 

Apadrinar

 1. Accedeix a la pàgina Apadrinar per veure les fotos disponibles
 2. Prova la que més t'agradi en el Configurador d'Habitació.
 3. Si et convenç prem Apadrinar i selecciona la mida i format.
 4. Introdueix les teves dades i realitza el pagament de forma segura.
 5. La teva panoràmica s'imprimirà i enviarà directament a casa teva, llesta per penjar.

Informació Addicional

 • S'imprimeix sota comanda, el termini de lliurament és de set a deu dies laborables (segons l'enviament).
 • Depenent de la mida i suport el temps de producció pot variar lleugerament.
 • Les impressions són sempre en acabat mat per evitar reflexes indesitjats.
 • Les imatges inclouen una petita firma de l'autor a la part inferior dreta o esquerra.
 • Els drets de les fotografies pertanyen a Estudi FGH.net i no es poden utilitzar, duplicar, exposar ni vendre sense consentiment de l'autor fora del projecte AuP.

 • Els preus indicats a la web inclouen IVA
 • El preu de l'enviament no està inclòs en el preu de la fotografia.
 • L'enviament es realitza amb servei de missatgeria i s'entrega en 48 hores un cop enviat (pot variar segons el destí).
 • El pagament es realitza mitjançant compte Paypal, targetes de crèdit o transferència bancària. Consulti via correu electrònic per altres mètodes de pagament.
 • En cas de pagament amb targetes de crèdit o Paypal serà readreçat a la passarel·la de pagament segur.
 • En cas de pagament per transferència bancària l'ingrés pot trigar uns dies en fer-se efectiu. No es comença la producció de la comanda fins que es confirmi el pagament.

 

Contacte

Si desitges mides o formats especials, disposes d'un espai per realitzar exposicions, vols utilitzar les fotografies per altres usos o tens cap dubte o proposta, contacta via correu electrònic.

 icon-user  Sobre l'autor

Alex Ambit, nascut a Girona el novembre del 1982. Llicenciat en Ciències Ambientals em vaig introduir durant la carrera de forma autodidacta, amb passió i molta experimentació, en el món de la creativitat, imatge i so.

Freelance i fundador de Estudi FGH.net, Estudi de Comunicació Audiovisual, treballo de forma professional des del 2007 en diversos i variats projectes de fotografia, disseny gràfic, vídeo, web i multimèdia.

icon-twitter-square  icon-facebook-square  icon-google-plus-square  icon-linkedin-square icon-youtube-square  icon-vimeo-square  icon-500px-square